Anak anda tidak bersemangat untuk belajar Bahasa Arab?

Anda susah untuk mendapatkan kelas Bahasa Arab yang berkesan untuk anak anda?

AT-TAISIR FIL-ARABIYYAH adalah penyelesaiannya!

Kini anda boleh mengajar sendiri anak anda di rumah.

MUDAH, LENGKAP, CERIA

Icon Kaedah-37

MUDAH

Anak anda akan mudah menyebut perkataan dan bertutur dalam Bahasa Arab melalui lagu dan permainan komunikasi yang disediakan.

Ibu bapa dan guru lebih mudah mengajar kerana maklumat dan panduan mengajar disediakan di bahagian bawah setiap halaman buku.

Icon Kaedah-38

LENGKAP

Ibu bapa tidak perlu tercari-cari bahan untuk mengajar Bahasa Arab kerana pakej at-Taisir lengkap dengan buku teks, buku aktiviti, buku cerita, kad imbasan boleh padam, audio dan video animasi pelajaran serta kursus secara online dan offline.

Icon Kaedah-39

CERIA

Anak anda tidak akan bosan untuk belajar bahasa Arab kerana at-Taisir menyediakan lagu-lagu pelajaran dan permainan komunikasi yang menyeronokkan.

Bukunya yang berwarna-warni, ilustrasi dan reka letaknya yang menarik membuatkan anak anda akan lebih bersemangat untuk belajar.

AT-TAISIR MENARIK kerana…

AT-TAISIR FIL ARABIYYAH

Kaedah Mudah Belajar Bahasa Arab.

Pakej At-Taisir disusun untuk golongan yang ingin mula belajar bahasa arab dari peringkat awal. Pendekatan yang bertahap dari buku 1 hingga buku 6 membina keupayaan pelajar untuk lancar bertutur, membaca dan menulis dalam bahasa arab. Sesuai untuk anak-anak pada peringkat sekolah rendah,  sekolah menengah dan juga orang dewasa yang ingin menguasai bahasa arab.